Het team Morrisrunners voor de Marathon van Berlijn 2022 bestaat uit Ferenc Welten en Cora Doorduyn.
Zij zijn in 2021 begonnen met trainen om op 25 september 2022 te finishen in Berlijn, onder de Branderburger Tor.

Genieten van het leven
Hun trainingen hebben ze afzonderlijk van elkaar volbracht. Beiden zijn drukbezette personen met een volle agenda. Maar ook weten zij wat het is om stil te staan bij het feit dat niet alles vanzelfsprekend is. Net als dat Morris dat doet. Morris is een jongen die geniet van het leven, ondanks de ziekte van Duchenne. En daar mogen velen van ons een voorbeeld aan nemen.
Ferenc en Cora hebben tot nu toe genoten van de aanloop naar de marathon, ondanks de trainingen in de regen, kou, sneeuw, wind, storm of de hitte.

Keep smiling 😁, Keep enjoying 😊!!

Ferenc Welten

Ferenc heeft in het verleden enkele halve marathons gelopen. In 2020 was hij al in voorbereiding om voor het eerst een marathon te gaan lopen (Amsterdam) tot de COVID-pandemie roet in het eten gooide. Nu wil hij zijn eerste marathon gaan voltooien binnen de 4 uur.

Cora Doorduyn

Cora loopt haar eerste marathon. Haar avontuur is begonnen in augustus 2021 toen haar buurman Ferenc vroeg om eventueel ook mee te gaan trainen voor een hele marathon.”Oké, maar dan wel in een mooie buitenlandse stad”, zei ze.
Berlijn is het geworden. Voor Cora is het trainen al een mooi avontuur waarin ze zichzelf leert kennen. En straks, na 25 september 2022, kan ze een vinkje op haar bucketlist om vóór haar 50e verjaardag een marathon te lopen. Haar doel is om de marathon uit te lopen, de tijd is totaal niet belangrijk.